ADANA YUMURTALIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURULARI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURULARI

İ L A N

  T.C.

YUMURTALIK KAYMAKAMLIĞI 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

 

    Yumurtalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2021 - 2022 Eğitim-Öğretim Yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere Ücretli Usta Öğretici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemleri 02.08.2021-31.08.2021 tarihinde "e-yaygın sistemi Başvurular/Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden, Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ile görev almak istenilen kuruma e-yaygın sistem üzerinden Online Başvuru yapılacaktır.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

 

 

USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 

1-      Usta Öğreticilik başvuruları https://e-yaygin.meb.gov.tr/Login.aspx sistemi üzerinden başvurular sekmesinden yapılacaktır.

 

2-      Sisteme yalnızca usta öğretici başvuru değerlendirme formunda(Ek-2) istenen belgeleri yükleyiniz.

 

3-      Belgeleri doğru bölüme yüklediğinizden emin olunuz.

 

4-      Kurs seçimi yaparken https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx adresinde yer alan kurs programlarında belirtilen eğitici niteliklerini sağladığınız kursları seçiniz.

 

5-      Başvurunuz onaylansa dahi  eğitici niteliklerini sağlamadığınız kurslarda görev almanız mümkün değildir.

 

6-      Alanında hizmet iş deneyimi "eğitici sigorta günü/360" olarak hesaplanacaktır.

 

7-      Alanında hizmet iş deneyimi hesabında, kamu kurum ve kuruluşları ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel kurumlardaki eğitici olarak çalıştığınız süreler dikkate alınacaktır.  İş deneyimi skmesinde SGK dökümünde eğitici olmadığınız sigorta günlerini hesaba katmayınız.

 

8-       Puanların eşitliği halinde sırasıyla; alanında eğitim seviyesi en yüksek olana, eğitim alanında mesleki deneyimi fazla olana öncelik verilir; eşitliğin devamı halinde ise kura ile belirlenir.

 

9-       Eğitim Fakültesi mezunları Pedagojik Formasyon belgesinden ayrıca puan almayacaktır.

 

10-  Başvuru dönemi boyunca başvuru ekranını takip ediniz. Yüklediğiniz evrakların onay/red durumuna bakınız. Yüklediğiniz evraklardan  Red edilen var ise gerekli düzeltmeleri yaparak kuruma bilgi veriniz.  

Devrişiye Mh. 3009 Sk. No2/A Kat2 Yumurtalık / ADANA - 03222007260

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.